Marc Ottoy, Muriel Van Heygen, Paul Kellens en Renilde Van Limbergen

Marc trad aanvankelijk solo op en begeleidde zichzelf op akoestische gitaar (*).

Al gauw volgden enkele duetten met Muriel en wat bleek… hun stemmen matchen perfect. In het voorjaar van 2019 vervoegde Paul het duo. Hij weet met zijn basgitaar elk optreden de muzikale swoeng te geven. Twee jaar later kwam Renilde Passant verrijken met haar geweldige accordeon.

(*) Nadat Marc met ‘De Bedevaarder’ winnaar werd van een liedjeswedstrijd en na de release van zijn single cd in 2012 begon hij regelmatig op te treden met zijn winnend nummer. Tegelijk bracht hij covers van Nederlandstalige kleinkunstliedjes.

Met het kleinkunstgroepje PASSANT brengen zij verhalen, liedjes en… mooie herinneringen voor u mee. 

We hebben een aangepast programma voor senioren en verenigingen (Vlaamse WZC, OKRA, …) die houden van de 60s en 70s: een mix van voornamelijk het betere Nederlandstalige lied… tussen de nummers door wordt op ludieke wijze en in aangepaste kledij verteld over die gouden jaren. Een programma dat telkens aanslaat bij een luisterend publiek!

“Wij waren twintigers in de gouden jaren ’60… of waren het de jaren ’70?” is de naam van ons programma. Het is een aangename 1,5 u durende voorstelling (al dan niet met een pauze) waarin verhalen en anekdotes, gekoppeld aan herkenbare (gebruiks)voorwerpen uit de zestiger en zeventiger jaren zoals bijvoorbeeld de panty’s van het Aalsterse duParc en het wereldbekend Spic&Span (zie foto) worden afgewisseld met liedjes uit diezelfde periode. De voorwerpen uit onze herinneringskoffer en de verhalen brengen uiteraard heel wat interactie teweeg met het publiek wat vaak tot hilarische momenten leidt…

Twee iconen uit onze jeugd!

Concert in Het Eiken Hof Borsbeke – oktober 2021

Optreden in café Den Bonten Os te Lede – februari 2021

PASSANT Optreden in de Valier te Liedekerke

 PASSANT Optreden voor Okra Vlierzele